Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Mixam untul cu zaharul si esenta de vanilie pana se omogenizeaza, adaugam unul cate unul cele 6 oua. Dupa fiecare ou amestecam foarte bine. Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si le cernem. O adaugam treptat in crema de unt si amestecam bine. Dizolvam ness-ul in lapte si adaugam in aluat. Amestecam cu grija imediat ce este amestecata bine ne oprim pentru a nu iesi o prajitura gumoasa. Tapetam o tava de 25/30 cm cu hartie de copt, adaugam aluatul in tava si coacem in cuptorul preincalzit 20-25 minute.
Scoatem prajitura si o lasam la racit.
Pregatim glazura asa: intr-o cratita mai mica punem untul cubulete impreuna cu zaharul, laptele, ness-ul si cacaoa. Le topim la fac mic pana ce glazura incepe sa devina putin cremoasa. O luam de pe foc si o lasam la racit pana este putin calduta. Acoperim prajitura cu glazura si lasam la frigider 1 ora. Decoram cu frisca si capsuni (se poate decora si cu alte fructe de sezon).
Este o prajitura foarte gustoasa.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult